PRANVERË VERË

Seria e produkteve

Çanta shpine lëkure

Çanta shpine lëkure

Çantat e shpinës prej lëkure janë të punuara prej lëkure autentike me kokërr të plotë dhe lëkurë të çmendur kali.Këto çanta të forta mund të rrahin dhe pamja e bukur vintage vetëm sa bëhet më e mirë me kalimin e kohës.Parregullsitë natyrore që gjenden ekskluzivisht në lëkurën autentike me kokërr të plotë ofrojnë modele unike të ndryshme - çanta juaj do të jetë po aq individuale sa ju!

Eksploroni
Çanta të kryqëzuara lëkure

Çanta të kryqëzuara lëkure

Asnjëherë nuk duhet të ngadalësoni shpejtësinë për t'u siguruar që ta mbani çantën ose lajmëtarin në vend.Ato janë gjithashtu të shkëlqyera sepse rripat e qëndrueshëm do të thotë se nuk do të thyhen kur tërhiqen dhe nuk mund të tërhiqen lehtësisht nga supi.

Eksploroni
Duffel lëkure

Duffel lëkure

Këto nuk janë çantat tuaja të zakonshme - të krijuara nga lëkura e çmendur e kalit.Lëkurë autentike me kokërr të plotë, zinxhirë të thyer YKK dhe xhepa të shumtë janë punuar me dorë për ta bërë çdo çantë një vepër arti unike tek e cila mund të mbështeteni.Çantat prej lëkure të buta dhe të lehta janë perfekte për aventura të pafundme

Eksploroni
Çanta Lëkure Messenger

Çanta Lëkure Messenger

Vetëm lëkura autentike me kokrra të plota ka parregullsi natyrore unike që krijojnë pamjen e bukur dhe të veçantë për të cilën është e famshme kjo lëkurë e mrekullueshme.Çdo çantë mburret me zinxhirë të fortë, qepje të përpikta, një ndarje laptopi të mbushur me mbushje dhe shumë xhepa për ta bërë organizimin një punë të lehtë.

Eksploroni
Çanta me hobe lëkure

Çanta me hobe lëkure

Eksploroni me stil me çanta të çmendura prej lëkure kali.Të mbushura me veçori praktike, këto çanta të vogla i mbajnë gjërat tuaja të sigurta në një masë të madhe.Këto çanta unisex hobe janë të punuara prej lëkure autentike të çmendur me kokërr të plotë.

Eksploroni

EDITIMI I UDHËTIMIT B&O

Objekti ynë i prodhimit modern është i orientuar drejt ofrimit të rezultateve me cilësi të lartë për porositë prej më shumë se 60 copë.Teknologjia jonë e përparuar, së bashku me ekspertizën tonë të gjerë, na mundëson të prodhojmë produkte me cilësi të lartë që plotësojnë ose tejkalojnë pritshmëritë tuaja.

Ne e kuptojmë se koha është thelbësore kur bëhet fjalë për prodhimin e produktit.Kjo është arsyeja pse ne kemi prioritet dërgimin e shpejtë dhe efikas të porosive të mëdha, pa kompromentuar standardet e cilësisë.Ekipi ynë punon gjatë gjithë orarit për të siguruar që edhe porositë e mëdha të dorëzohen brenda një kohe të shkurtër, kështu që të jeni të sigurt se produktet tuaja do të arrijnë në kohë, çdo herë.

PRANVERË VERË

Seria e produkteve